10.10.20

Christelijke film ‘Verlangen’ Clip 2 - Ken jij het mysterie rond Gods verschijning?

In het Tijdperk van Genade verscheen de Heer Jezus aan mensen met het beeld van het vlees. De mensen hebben nooit de betekenis van de verschijning van God aan de mensen begrepen. De Heilige Geest van de waarheid is in de laatste dagen gekomen en heeft dit mysterie onthuld. Luister maar, wie is deze stem?

“De verschijning van God verwijst naar Zijn persoonlijke aankomst op aarde om Zijn werk te doen. Met Zijn eigen identiteit en gezindheid, en gebruik makend van Zijn inherente methodiek daalt Hij neer te midden van de mensen om het werk te verrichten van het initiëren van een tijdperk en het beëindigen van een tijdperk. Deze vorm van verschijning is niet een soort ceremonie. Het is geen teken, een plaatje, een wonder of een groots visioen, en nog minder is het een soort religieus proces. Het is een echt en werkelijk feit dat door iedereen kan worden aangeraakt en aanschouwd. Deze vorm van verschijnen is niet omwille van het volgen van een proces, of omwille van een korte termijnproject; het is omwille van een werkfase in Zijn managementplan. De verschijning van God is altijd zinvol en is altijd verbonden met Zijn managementplan.” Wil je meer mysteries van de verschijning van God kennen? Bekijk alsjeblieft de film ‘Verlangen’ Clip 2 - Ken jij het mysterie rond Gods verschijning?   




Christelijke film ‘Verlangen’ Clip 2 - Ken jij het mysterie rond Gods verschijning?
Veel gelovigen geloven dat de Heer in glorie zal terugkeren op een wolk en verschijnt aan alle volkeren. Daarom kijken ze altijd naar de wolken in de lucht en wachten ze tot de Heer afdaalt op een wolk en ze worden opgenomen in de hemel en Hem zullen ontmoeten. Is dit geloof in lijn met de waarheid? Hoe moet je een begrip krijgen over Gods verschijning en werk? Welke mysteries gaan er schuil achter de verschijning van God?

Bekijk de hele film: Christelijke film ‘Verlangen’de Heer Jezus is al lang wedergekeerd 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten